Wie is Miss Sylly

sylvia

Ik starte in 2001 mijn eigen lingerie winkel. Dit deed ik nadat ik op mijn 23ste begon met de eerste lingerieparty’s en 10 Jaar onderzoek naar het vrouwenborstbeeld en maten. Later ben ik ook bij een lingerie keten ging werken. Dit was een grote maar hele mooie stap.

Ik ontwikkelde mij steeds verder. Zo ik ging op mammacarecursus (Borstprotheses aanmeten) en heb een borstenpocket boekje geschreven. Een paar jaar later een boek ‘De Lingerie Expert Onthult’. Een musthave voor elke vrouw. Lingerie is altijd mijn passie geweest en nog steeds. Ik zal dit niet gauw loslaten. Daarom ga ik door met bruidsliningerie.

fred-van-leer

Ik heb mijn boek “Lingerie expert onthult” aan Fred van Leer mogen geven.

Zijn reactie was echt ontroerend. “Het was een geschenk uit de hemel” volgens Fred. Dat deed mij natuurlijk heel goed.

Ik heb 17 jaar mijn winkel gehad, waarvan ik eind 2016 geveld werd door een herseninfarct. Na bijna een jaar van revalidatie ben ik tot het besluit gekomen om de winkel te verkopen. Helaas hadden wij geen overnamekandidaat.

We worden en werden erg gemist bij heel veel klanten. Zo ook de bruiden die geen adres meer hadden waar zoveel keuze in bruidslingerie. We hebben gebrainstormd en hebben de bruidslingerie weer opgepakt.

De collectie blijft bestaan.Een ruime keuze uit schitterend bruidslingerie. We kunnen ook op maat bestellen. We werken uitsluitend op afspraak.

Waarom doen we dit?

Omdat bruiden hun mooiste dag van hun leven willen. Je zit er op niet te wachten om alleen maar bezig te zijn of je jurk welk goed zit.

Er hebben al vele bruiden de weg naar Miss Sylly gevonden en waren heel tevreden. Ook bruidshuizen, ontwerpers en natuurlijk collega lingeriezaken verwijzen bruiden door. Zoals Wedding, Anastasia, Opaack en vele andere. Zij weten dat het echt wel goed zit als ze bij ons vandaan komen.

Ben jij op zoek naar bruidslingerie??

Aarzel niet en maak met ons een afspraak.