Bruidslingerie

De grootste bruidslingerie collectie van Europa!

Bruidslingerie is, net als de bruidsjurk, speciaal. Het is lingerie waaraan buitengewoon hoge kwaliteitseisen gesteld worden. De belangrijkste dag van je leven hoort perfect te zijn.

De bruidslingerie van Miss Sylly wordt zorgvuldig gekozen en zorgt dat de bruidsjurk de aandacht krijgt die het verdient. Bruidslingerie is gemaakt voor delicate stoffen en bruidsjurken.

 

Zoals je voor de perfecte trouwjurk maandenlang op zoek bent, zo moet je ook voor bruidslingerie ruim de tijd nemen. Het is vervelend als de zorgvuldig gekozen bruidsjurk niet mooi zit omdat de bh verkeerd gekozen is!

 

Bij Miss Sylly begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste bruidslingerie te nemen. Door jarenlange ervaring met lichaamsvormen, stoffen en de bruidslingerie zelf, kunnen we advies geven bij deze moeilijke keuze. Aangezien het eigenlijk net zo belangrijk is als het passen van de bruidsjurk, moet het ook net zo leuk kunnen zijn. Samen met je vriendinnen kun je er een unieke bruidslingerie avond van maken bij Miss Sylly.

Maak een afspraak

Bruidslingerie kopen, een vak apart.

Bruidslingerie is belangrijker dan vaak wordt gedacht. Je moet met veel dingen rekening houden. Bruidslingerie die niet goed past bij de jurk, valt op. De aandacht van een trouwdag hoort naar de bruid en de jurk te gaan, niet naar een verkeerd gekozen bh! Maar waar moet je allemaal rekening mee houden bij bruidslingerie? Kom daarvoor gerust eens langs bij Miss Sylly.

 

Bruidslingerie: BH & slip of body?

Veel vrouwen kiezen voor het dragen van een body onder hun bruidsjurk. Reden hiervoor is dat je geen inkepingen ziet, nadeel is echter dat het bezoeken van het toilet een heel gedoe wordt. Een losse slip en BH als bruidslingerie zijn dan een stuk handiger!

Kies je voor een body als bruidslingerie, dan kun je kiezen uit gladde of bewerkte materialen. Je keuze hangt uiteindelijk af van persoonlijke voorkeur en het materiaal van je bruidsjurk. Zorg dat je de body minstens 1x probeert met de bruidsjurk. Zo weet je zeker dat het niet schuurt, dat het mooi zit en dat het lekker zit.

 

Bruidslingerie: De BH

Bij de BH zijn er veel mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een beugel BH, een push-up of bijvoorbeeld voor ‘fashion tape’ als bruidslingerie Deze laatste is vooral handig bij bruidsjurken met een diep decolleté. Je draagt dan geen bh, maar je houdt je borsten mooi op hun plek met deze tape.

 

De keuze voor je bruidslingerie wordt in hoge mate bepaald door je figuur, maar natuurlijk ook door je smaak en vooral ook je bruidsjurk. Heb je een blote rug, dan wil je je bruidslingerie daar niet zichtbaar hebben. Dat kan door bruidslingerie te nemen met onzichtbare bandjes of door gebruik te maken van fashion tape.

 

Bruidslingerie: string of slip?

Kies je voor een string of een slip onder je bruidsjurk? Bij een jurk die strak om je billen zit, dan kun je het beste gaan voor een string of hotpants als bruidslingerie. Zo voorkom je dat de vorm van je slip door je bruidsjurk heen te zien is. Draag je een jurk die wijder valt, dan kun je kiezen voor het comfort van een slip.

Wat voor jurk je ook kiest, bij Miss Sylly vind je altijd de beste bruidslingerie! Je krijgt niet alleen een persoonlijk, professioneel advies. Je krijgt een totale bruidslingerie afdeling voor jou en je familie of vrienden alleen, Om verzekerd te zijn van de goede zorg, werken wij uitsluitend op afspraak.